">


 
Beschikbaar
Dit kitten is op zoek naar een gouden mandje
Evaluatie
Dit kitten blijft misschien bij ons, maar kan nog beschikbaar komen
Optie
Er is interesse voor dit kitten, maar kan nog beschikbaar komen
Besproken
Dit kitten heeft zijn/haar gouden mandje gevonden
Blijft in de cattery
Dit kitten blijft bij ons en zijn/haar kattenvrienden
Kittenbeleid

Onze kittens groeien op in huiselijke kring in het gezelschap van al onze katten en ons zelf.
Zij zullen de eerste 4 weken nog geen bezoek mogen ontvangen. Dit omdat een moederpoes soms erg beschermend is en wij haar geen stress willen bezorgen, ook zijn kittens in de beginfase van hun leven nog zo kwetsbaar en is de kans op het oplopen van infecties of een virus die een persoon (onbewust) met zich mee kan brengen in deze periode aanwezig.
Het is natuurlijk altijd mogelijk dat U een optie op een kitten neemt tot het moment dat hij/zij oud genoeg is om naar hem/haar te komen kijken.

Al onze kittens verlaten ons pas als zij minimaal 1 kg wegen, 14/15 weken oud zijn en minimaal 7 dagen na de laatste inenting. Zij zullen dan vrij van dermatophyten (= schimmels), parasieten (vlooien, wormen) zijn.
Daarnaast worden de kittens gechipt, krijgen ze een stamboom, vaccinatieboekje waarin het bewijs van inenting tegen Panleukopenie (= kattenziekte) en FHV-1 + FCV (= niesziekte) en een volledig door de dierenarts ingevulde gezondheidsverklaring, een eigendomsbewijs en een leuk kittenpakket mee.

De prijs voor een liefhebberskitten is 650,00.
Voor fokkers gelden andere prijzen.

Wij zijn lid van BKV'94 en maken gebruik van een koopcontract.
 

Momenteel hebben wij geen kittens