">


Nieuws 2015
 
29 Mei
Vandaag is Hope, een mooi torbie meisje bij ons komen wonen. Het is een lief en heel aanhankelijk poesje, maar wel ťťn met een eigen willetje. Wij zijn erg blij dat Diana Verhaegen haar aan ons toevertrouwt. Als Hope oud genoeg is, alle testen heeft ondergaan en als deze de positief gewenste resultaten heeft dan zal Hope, zodra ze er aan toe is, kittens mogen/kunnen krijgen.

5 Mei
Na diverse tegenslagen met baarmoederontstekingen, weeŽnzwakte bij 2 poezen en 1 poes met Spondylose, welke nu allen zijn gesterilliseerd, zijn wij op zoek gegaan naar een voor ons 'nieuw' geschikt poesje. En die hebben wij gevonden in The Haecoon Y'Hope Floats. Hope zal eind Mei bij ons komen wonen en hopelijk haar naam eer aan doen en onze 'nieuwe' start van de cattery zijn.

19 Februari
En Thomas heeft ook zijn gouden mandje gevonden bij heel lief personeel waar hij zeer zeker verwend zal gaan worden.

16 Februari
Vandaag is het definitief, ook Kitty heeft haar gouden mandje gevonden, Haven en Kitty blijven samen en zullen in April naar hun nieuw personeel verhuizen.

11 Februari
Ook Haven heeft haar gouden mandje gevonden.

7 Februari 2015
Vandaag heeft Horatio zijn gouden mandje gevonden.

9 Januari 2015
Vandaag is Sookie middels een keizersnede bevallen van een gezonde tweeling. Het zijn een poesje en een katertje, genaamd Haven en Horatio.
Vader is onze Jay. Beide kittens zijn black silver tabby blotched.

1 Januari 2015
Het nieuwe jaar is weer begonnen en wij wensen iedereen een goed, fantastisch, geweldig, gezond en
coontastisch jaar toe.